Home > Kettlebell Sets

Kettlebell Sets

Enige resultaat

Kettlebell Sets

Kettlebell sets bij Kettlesbells4u

Naast losse kettlebells verkopen wij ook sets! Wij merken dat mensen op zoek zijn naar een kettlebell set in plaats van losse kettlebells. Deze mensen worden nú bediend! Kettlebells4u heeft een aantal sets samengesteld zodat jij je trainingen op een goede en veilige manier kan voortzetten! Doordat je een aantal verschillende gewichten hebt kun je een lichte en een zwaardere training uitvoeren. Ideaal voor mensen die veel krachttrainingen uitvoeren en op hun rustdag toch een klein beetje willen trainen! Top kwaliteit tegen sale prijzen, koop je kettlebell set nu bij kettlebells4u!

Waar kan  ik een kettlebell set voor gebruiken?

Een kettlebell set kun je heel verschillend inzetten. Losse kettlebells worden vaak ingezet voor krachttrainingen en cardio oefeningen. Maar met behulp van deze sets kun je jouw workout een enorme boost geven! Doordat je verschillende gewichten hebt breng je afwisseling aan in je trainingsschema, wat jou helpt de opbouw van je spiermassa en conditie te vergroten.

Of je nu beginner, gevorderde of pro bent, kettlebells4u heeft voor je de perfecte kettlebell sets. Tegen sale prijzen met de hoogste kwaliteit!

Welke kettlebell past het best bij mij?

Wij verkopen kettlebell sets met daarin gewichten van 2 tot 24 kg. Om erachter te komen welke gewichten of welke set het beste bij jou past, hebben wij een koopwijzer gemaakt! Daarin is te lezen welke factoren van groot belang zijn in de overweging naar de juiste set. Ook is het afhankelijk welke oefeningen je doet en hoe intensief je deze uitvoert. Begin je net? Kies dan voor lichte kettlebells. Ben je een gorilla? Kies dan de zwaarste!

Klik hier om naar de koopwijzer te gaan >>

Persoonlijk advies

Heb je de koopwijzer gelezen maar ben je nog niet zeker van je keus? Neem dan contact op met de klantenservice van Kettlebells4u! Ons team heeft meer dan 7 jaar ervaring in de verkoop van fitnessartikelen en kan jou uitstekend helpen bij de aankoop van de perfecte kettlebell! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0318 – 847060 of door het contactformulier in te vullen op de Klantenservicepagina.

De online specialist in kettlebells
Betaal eenvoudig je kettlebell met iDeal, Creditcard of via Overboeking