Home > Kettlebells

Kettlebells

Alle 22 resultaten

Kettlebells

Kettlebells kopen bij Kettlebells4u!

Ben je op zoek naar een kettlebell? Dan ben je op het juiste adres! Jaren lange ervaring binnen de fitness branche heeft ons gebracht naar de positie van goedkoopste fitnesswinkel online! Of het nou gaat om een kettlebell van gietijzer of van plastic. Bij Kettlebells4u vind je het allemaal! Niet alleen bieden wij de beste service en de hoogste kwaliteit. Wij bieden jou de goedkoopste kettlebells! 

 

Waar kan ik een kettlebell voor gebruiken?

Kettlebells kun je voor verschillende doelen gebruiken. Het vaakst worden ze gebruikt voor krachttraining. Omdat kettlebells er in zoveel verschillende soorten, kleuren en maten zijn, is er voor iedereen een geschikte! Of je nu beginner, gevorderde of ervaren bent; Kettlebells4u heeft voor jou de perfecte kettlebell!

Naast het feit dat je een kettlebell kunt gebruiken voor krachttraining, kun je deze ook gebruiken om je conditie mee te verbeteren. Doordat er meer dan 100 verschillende oefeningen zijn, zul je je nooit vervelen tijdens een training.

Welke kettlebell past het best bij mij?

Wij verkopen kettlebells van 2 kg tot en met 24 kg. Om te bepalen welke het best bij jou past hebben wij een koopwijzer gemaakt. Hierin kun je lezen welke factoren belangrijk zijn in de overweging naar het juiste gewicht. Ook is het afhankelijk van welk doel je hebt met je oefeningen. Gaat het om revalidatie? Neem dan een lichtgewicht kettlebell. Ben je een ervaren krachtpatser? Kies dan de zwaarste uit het assortiment!

Klik hier om naar de koopwijzer te gaan >>

Persoonlijk advies

Heb je de koopwijzer gelezen maar ben je nog niet zeker van je keus? Neem dan contact op met de klantenservice van Kettlebells4u! Ons team heeft meer dan 7 jaar ervaring in de verkoop van fitnessartikelen en kan jou uitstekend helpen bij de aankoop van de perfecte kettlebell! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0318 – 847060 of door het contactformulier in te vullen op de Klantenservicepagina.

De online specialist in kettlebells
Betaal eenvoudig je kettlebell met iDeal, Creditcard of via Overboeking